ttmioritictt
367 poze   15947 vizite

Astra

Astra - Ciobanesc Romanesc Mioritic - Femela nascuta pe 16.09.2010
Astra; Femela Mioritic 2 luni
Astra
mioritic 019
mioritic 019
mioritic 020
mioritic 020
mioritic 120
mioritic 120
mioritic 175
mioritic 175
Femela 5 luni
Femela 5 luni
Astra - femela mioritic 4 luni; 4 luni si 1 sapt
Astra - femela mioritic 4 luni
Astra 4 luni; 4 luni si 1 sapt
Astra 4 luni
mioritic femela
mioritic femela
ciobanesc mioritic
ciobanesc mioritic
Mioritic _ Astra
Mioritic _ Astra
Femele A 6.5 luni
Femele A 6.5 luni


Comentarii album • 38
Nume:alice79 14 ianuarie 2014  
Un pupic sincer...foarte frumos!
Răspunde Raportează
sopinceanc 29 august 2013  
f frumoasa ASTRA
Răspunde Raportează
anonim
CanisaDeRomania 20 februarie 2013  
da-ca tu crezi ca,cu femela asta faci selectie te inseli,mai bine ai castra femela ca sa nu mai transmita displazie urmașilor din cite stiu la ACR culoarea roscata se depuncteza prin excluderea de la monta!
Răspunde Raportează
stoik 10 decembrie 2012  
champions
Răspunde Raportează
dobregeta 24 noiembrie 2012  
Cat sunt de scumpi cand sunt mici! Adorabili! Adevarate jucarii! Nu voi uita niciodata cum a fost Bruno al meu cand era mititel. Era adorabil! Si acum il sufoc cu pupicurile, si are doi ani si jumatate.
Răspunde Raportează
anonim
vlad33 30 martie 2012  
sa va traiasca,sunt superbi!
Răspunde Raportează
AlinDragnea 28 martie 2012  
foarte frumoasa, sa va traiasca!
Răspunde Raportează
csengerimiki 29 februarie 2012  
MINUNAT>
Răspunde Raportează
CanisaDeRomania 21 ianuarie 2012  
Problemele sunt altele si anume: - o frica inexplicabila din partea ACHR-istilor de a pune pedigreele propriilor caini pe site-uri - marile greseli,lipsuri,falsuri,etc din aceste pedigree ale lor de care ei au devenit constienti in ultimul timp - repetatele consangvinizari haotice si aiuristice dupa caini cu probleme( cazul metisului A-Nuc este celebru), chestii care sar in ochi direct la vederea acestor pedigree si pe care nu vor sa le faca cunoscute ca sa nu piarda posibilele monte viitoare( banii din ele defapt) - stilul romanesc de a minti ca are pedigree,ca e din parinti campioni,etc cand e pe dos de fapt doar pentru bani - incapacitatea de a intelege ca prin afisarea acestor pedigree proprietarii de femele nu se vor mai lasa prostiti de proprietarii acelor masculi cu probleme si nu le vor mai duce la monte cu masculii premiati prin expozitii cu cate 2-3 caini concurenti,sau la mondiale si europene unde nu exista calificari ca in orice sport si unde doar trebuie sa te inscrii si sa te prezinti si automat ai diploma de campion de la un arbitru care nu a vazut in viata lui un mioritic sau carpatin - eliminarea din circuitul montelor a unor caini ca si Joy care are problemele de genealogie si cele ale trenului posterior,Bucur de Curtea Veche care are in genealogie metisul A-Nuc si nu are subpar, sau cei din canisa de Bello Getica care sunt nanisti, ar fi un plus de valoare data rasei prin folosirea altor caini mai corecti si cu mai putine probleme
Răspunde Raportează
haripredescu 14 noiembrie 2011  
foarte frumoasa
Răspunde Raportează
liwyu 19 octombrie 2011  
frumoasa
Răspunde Raportează
CanisaDeRomania 11 octombrie 2011  
1. Aviator Raileanu Cristian-ciobanesc romanesc mioritic si carpatin/ este si primul arbitru strain autorizat pentru aceste rase.Domnul Raileanu C. Este cetatean macedonean si membru fondator al CNCCR.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic.(Primul Mioritic detinut in anul 1993)
2. Dr.Vet.Tihan Nicoleta- ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. Are si calitatea de arbitru pentru rasele de agrement.A fost presedinta clubului de caini de agrement din asociatia Bucuresti si a inceput activitatea sa chinologica in anii 1980 ca si crescatoare de toy terrier
3. Economist Arama Adriana- ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. Este dublu licentiata in economie si in drept, si este vorbitoare a 4 limbi straine : engleza, germana, croata si franceza.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic.(Primul Mioritic detinut in anul 1993)
4. Prof. Dr. Vet. Tanase Andrei- ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. Este seful catedrei de Chirurgie din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, medic primar oncolog,autor al multor articole si comunicari stiintifice este autorul studiului medical dpdv al displaziei de sold la rasele de caini ciobanesti romanesti mioritic si carpatin necesar si solicitat pentru omologarea rasei. Studiul a fost trimis la FCI cu dosarul de omologare din partea CNCCR.
5. Aviator Osiceanu Cezar - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin.Proprietar al Canisei de Romania - cea mai mare canisa de mioritici din lume,a fost autorizat ca si candidat de arbitru si arbitru in UACHIR si ACHR,membru fondator al CNCCR,(Primul Mioritic detinut in anul 1990)
6. Inginer Leonte Mihai- ciobanesc romanesc mioritic.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic (Primul Mioritic detinut in anul 1996)
7. Vasile Socaciu - ciobanesc romanesc mioritic. A fost autorizat de catre ACHR inca din 1996 sa arbitreze rasele de ciobanesti romanesti
8. Inginer Sorin Cerna - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. Este si arbitru de ciobanesc german.Ambele calificari au fost acordate de catre ACHR unde este membru cu o vechime neintrerupta din 1987
9. Colonel(r) Vasile Maier - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin A fost si presedintele ACHR intre 1987 si 2000.Este arbitru autorizat pentru mai multe rase in afara celor de ciobanesti romanesti
10. Dr. Ruxandra Nicolescu - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. A fost prima arbitra all round din Romania, prezentatoarea de emisiuni canine,concursuri si evenimente de gen.A fost membra fondatoare a Asociatiei Chinologice a Municipiului Bucuresti in anul 1978 si membra fondatoare a CNCCR .
11. Mindilica Adrian - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. Crescatorul cel mai important din ultimii 10 ani pentru rasa ciobanesc romanesc carpatin, proprietar al canisei de Mindilica

Candidati de arbitrii:
1. Asist. Vet. Ghiuta Dorin - ciobanesc romanesc carpatin/ A picat testul final pentru acordarea calificarii de arbitru in urma examenului public sustinut la Azuga in 2000
2. Prof.Dr. Vet.Bartoiu Alin- ciobanesc romanesc mioritic si carpatin. Este seful Catedrei de ginecologie Obstetrica din facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. A introdus pentru prima oara in Romania impreuna cu CNCCR procedeul de inseminare artificiala la canide.Este autorul studiului medical dpdv al reproductiei la rasele de caini ciobanesti romanesti mioritic si carpatin necesar si solicitat pentru omologarea rasei trimis la FCI impreuna cu dosarul de omologare din partea CNCCR.
3. Asist.Univ.Dr. Vet.Capatana Florin-ciobanesc romanesc mioritic si carpatin
4. Dr. Serafim Gheorghe - ciobanesc romanesc mioritic. Medic primar chirurg si proprietar al Canisei de Serafim.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic (Primul Mioritic detinut in anul 2000)
5. Dr. Abu Samra - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic. Medic stomatolog cu dubla cetatenie romana si libaneza
6. Agronom Horia Sulea - ciobanesc romanesc mioritic. Proprietar al canisei de Sulea este suspendat pentru furt si inselaciune
7. Inginer Petrescu Alexandru - ciobanesc romanesc mioritic si carpatin.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic (Primul Mioritic detinut in anul 1995)
8. Dr. Vet. Bejan Ioan - ciobanesc romanesc mioritic.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic.(Primul Mioritic detinut in anul 1995)
9. Dr. Ramona Cioroboreanu - ciobanesc romanesc mioritic.Provine din randul crescatorilor de Ciobanesc Romanesc Mioritic.(Primul Mioritic detinut in anul 1998)
Răspunde Raportează
Mindilica 4 septembrie 2011  
Sambata 17 septembrie ora 11.00 pe stadionul Minerul din orasul Filipestii de Padure,judetul Prahova, se va desfasura un concurs chinologic international dedicat raselor de caini ciobanesti romanesti.Concursul este organizat de Clubul National de caini Ciobanesti Romanesti si Primaria orasului Filipestii de Padure.
Relatii se pot obtine la telefoanele; 0741776609, 0726312544, 0730533121
In cadrul acestui concurs chinologic se vor acorda si calificative de frumusete dar si dreptul de monta pentru exemplarele care indeplinesc conditiile impuse de standardele raselor.
Inscrierea exemplarelor se face direct la fata locului.
Va asteptam cu placere la aceasta manifestare in premiera pentru orasul Filipestii de Padure.
Cu stima
Cezar Osiceanu
Presedinte CNCCR
clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro
canisaderomania.sunphoto.ro
Răspunde Raportează
mariustarta 22 iunie 2011  
SUPERBY.
Răspunde Raportează
anonim
chirilaandreiemil 21 iunie 2011  
superba femela!
Răspunde Raportează
ciprians 15 iunie 2011  
superba!
Răspunde Raportează
bylamare 14 iunie 2011  
superba ,o adevarata campioana
Răspunde Raportează
jocker 1 iunie 2011  
super frumos tot ceea ce detineti!!!!
Răspunde Raportează
ciupuligacosmin 29 mai 2011  
superb
Răspunde Raportează
Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti - CNCCR
Organism unic abilitat de catre Ministerul Agriculturii se se ocupe de toate problemele legate de aceste doua rase nationale in anul 1998 prin ordinul 17178/1998.
Este cel care a omologat international pentru prima oara rasele de ciobanesti romanesti in anul 2004.
Str. Popa Tatu,66,sector 1,Bucuresti,Romania.
cnccr@yahoo.com
tel. 0040744319130
www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro
si
Canisa de Romania
www.CanisaDeRomania.sunphoto.ro
cezarosiceanu@yahoo.com
0040744319130
Răspunde Raportează
silus 23 mai 2011  
ff
Răspunde Raportează
geocris 16 mai 2011  
frumoasa tare!
Răspunde Raportează
CanisaDeRomania 6 mai 2011  
Nu este cam micuta femela la talie?Are pedigree? Din cine este?
Răspunde Raportează
ADY22 29 aprilie 2011  
superba..
Răspunde Raportează
puscasu 16 aprilie 2011  
superba
Răspunde Raportează
ciprians 16 aprilie 2011  
EXEMPLARE DEOSEBITE !FELICITARI!
Răspunde Raportează
Steffking 16 aprilie 2011  
foarte frumosi si ai tai,caini de paza adevarati,eu mai am un ciobanesc carpatin!
Răspunde Raportează
jugaru 16 aprilie 2011  
super sa ti traiasca
Răspunde Raportează
tomas 15 aprilie 2011  
uuuuuuuuaaaaaaauuu,f.frumosi si ai tai...
Răspunde Raportează
hu1anito 8 martie 2011  
foarte frumosi mult succes
Răspunde Raportează
alin74 2 martie 2011  
e foarte frumoasa
Răspunde Raportează
mihairo 13 februarie 2011  
deosebita,felicitari
Răspunde Raportează
liwyu 3 februarie 2011  
frumos
Răspunde Raportează
traian 3 februarie 2011  
`frumoasa sa va traiasca
Răspunde Raportează
DORINCIURESCU 31 ianuarie 2011  
ff
Răspunde Raportează
evril 31 ianuarie 2011  
este un skumpik si jumatate.....nu mai pot dupa el eu am un bichon havanese si seamana destul de mult cu puiutul.....este atat de dragalas
Răspunde Raportează
ovidiuoana70 28 ianuarie 2011  
SUPERB
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.